Onsala BK

Referat: Mossens BK - Onsala BK

I seriens tredje match åkte vi tyvärr på en rejäl näsbränna mot starka och välorganiserade Onsala BK, ett lag som vi faktiskt besegrade på försäsongen.

OBK punkterade i princip matchen i första perioden då de kontrade in tre mål.
Onsala satte sedan spiken i kistan genom att kontra in två mål i de återstående perioderna och fastställde därmed slutresultatet till hela 0-5.

Trots att vi i långa perioder var spelförande så var de vitblåa alltför disciplinerade i sina försvarspositioner och straffade oss istället hårt med sina snabba omställningar.
OBK:s patenterade kontringar är för övrigt välkända men de gör det bra och är jobbiga att försvara sig emot.

Resultatet till trots skapade MBK tillräckligt många chanser för att kunna peta in ett par bollar men en duktig motståndarmålvakt och lite oflyt framför mål gjorde att vi tyvärr förblev mållösa idag.
Det var helt enkelt en sådan dag där bollen inte ville in i mål.

Vi kan lugnt konstatera att lag med snabba omställningar som spelar på djupet på skickliga och snabba anfallare passar och väldigt dåligt, här behöver hela laget slipa på hur vi beter oss i försvarsarbetet.

Trots att det resultatmässigt var lite tungt så kämpade ni på hela matchen, tjejer.
Ny chans till revansch redan på söndag, då Landvetter IF väntar på Guldheden Södra.